Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 6:43

Mezőgazdasági állásajánlat Burgerlandba (Ausztria), fiatalok részére

  • Közzétéve Életmód

Végzett/végzős Diákok figyelem! Épp most készülsz az érettségire vagy már elvégezted az iskolát és nem tudod milyen irányba menj tovább? A természetet viszont szereted és látsz fantáziát a tanyasi életben a mai idők komfortjával!

orseg

Akkor lehet, hogy mi tudunk egy biztos, hosszú távú alternatívát kínálni, ahol a magad ura lehetsz, rugalmas körülmények között tevékenykedhetsz változatos feladatokkal, rendezett munkaviszonyban, önmagad képességeinek megfelelő, tisztességes fizetséggel.

orseg1

Festői környezetben, érintetlen természetben lakhatsz az Őrség nyugati részén Szentgotthárd közelében a burgenlandi részen (Ausztria), amit szintén mi biztosítunk számodra, ezzel is megkönnyítve a beilleszkedést.

Fontos tudni, hogy mi nem egy hippi farm vagyunk és nem is kívánunk ilyen irányba elmozdulni, hanem egy 5 fős önellátásra törekvő család, akik úgy gondolták, hogy ez az életmód tartalmasabb és változatosabb lehet, mint a megszokott városi.

orseg2

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor további részletekért és egy ismerkedő beszélgetés egyeztetéséért keress meg minket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280