Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 15:22

Zámbó Krisztián a Facebookon szólt be Janicsák Vecának - PSD megvédte barátja véleményét

Janicsák Veca a Sztárban sztár vasárnapi adásában Zámbó Jimmy Még nem veszíthetek című dalát adta elő, természetesen tetőtől talpig jelmezben. A zsűri 40 pontból 37-et adott neki a dalért, de a produkció nem nyerte el mindenki tetszését:

janicsak3

Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián például a Facebookon szólta le az előadást:

"Srácok!
Én megmondom, ha valaki jól utànozza aput, de nem tudom mi volt ez az affektàlàs, ahogyan a Veca próbàlta replikàlni Jimmyt.
Sajnàlom, de nekem nem tetszett ebben a produkcióban, de mint énekesnőt elismerem ès gratulàlok neki."

Megszólalt az "ügyben" a fehérgyarmati előadóművész PSD is, aki ezt a dalt szintén feldolgozta, és Krisztián énekelte hozzá a refrént:

"Nem írt semmi rosszat, csupán csak leírta a véleményét, azt is tisztelettel és alázattal. Egyáltalán nem "szólt be" Vecának. Csak gondoljatok bele, hogy milyen lehet viszont látni a halott édesapádat egy ilyen SZÓRAKOZTATÓ beállítottságú műsorban, és attól félni, hogy ne csússzon át a produkció attitűdje egy kifigurázásba... Ugye...?"

Most összehasonlítjuk a két dalt, döntsön az olvasó melyik előadás az etikusabb, PSD és Krisztián nyúlt tisztelettel Jimmy hagyatékához, vagy a TV2 szórakoztató műsora:

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280