MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

''Kasszás Erzsinek'' képzelte magát a bedrogozott árufeltöltő - bizarr történet a mentősöktől

Fiatal férfihez kérték a mentők segítségét a múlt héten. Egy élelmiszerbolti árufeltöltőként dolgozó férfi ordítva énekelte a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a boltban döbbenten vásárló közönségnek. - írta meg facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat

kasszasillusztráció!

A mentők hamar a helyszínre értek, így maguk is megszemlélhették a különös produkciót. Az önjelölt előadó teljesen önkívületi állapotba került, így félő volt, hogy kárt tesz magában vagy környezetében.

A rutinos mentőtisztnek köszönhetően némi beszélgetés után abbamaradt a performansz, amit szó szerint, tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői.

A férfi elmondta, hogy tudatmódosítószert fogyasztott ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel.

Bajtársaink bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre. Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt.

Mielőbbi felépülést kívánunk!

forrás: facebook.com/orszagosmentok

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280