Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 9, 12:16

''Majd akkor most ti vártok Kiskomám!'' - szándékosan tartotta fel a mentőt egy férfi

A mentősök segítségét kérték egy orvosi rendelőbe a Dél-Alföldön. A mentő meg is érkezett, ám a rendelő előtti parkolás az ott parkoló kocsiktól nem volt megoldható. Mérlegelve a helyzetet, a gépkocsivezető egy kapubejáróba kényszerült megállni a mentővel. - írták az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán.

mentofotók:OMSZ

Egy udvarra behajtani vágyó férfi azonban látván, hogy mentőszolgálat munkatársai kiveszik a hordágyat és otthagyják a mentőt, vállalhatatlan módon szitkozódni kezdett.A sofőrtől a mentősök párperc türelmet kértek ugyan, ám az ingerült férfi erre kétségtelenül rosszul reagált:

“Majd akkor most ti vártok Kiskomám!”- kiáltotta, miközben a képeken látható módon, szorosan a mentő mögé parkolva, autóját hátrahagyva távozott. A rendőrség gyors segítségének hála a söfőr átgondolta, finoman szólva sem elegáns lépését és végül útjára engedte a mentőt.

mento1

A szürreális jelenet szerencsére pár percig tartott csupán, így a mentősök minimális várakozás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget.

forrás: Országos Mentőszolgálat

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700