Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Zámbó Jimmy hangjára hívták a mentőket a szomszédok

Különös történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat Facebook oldala.

jimmy

Idős, egyedül élő beteghez riasztották a mentőket egy budapesti bérház lakói. A szomszédok érdeklődését a beteg lakásából hallatszó, Zámbó Jimmy, „Nézz le rám, ó Istenem” című dala váltotta ki, ami másfél órán keresztül szakadatlanul, maximum hangerővel szólt.

A lakók tudták, hogy a néni a néhai király talán legnagyobb rajongója, hisz óriás Jimmy poszterek és egyéb relikviák díszítették az egész lakást, de ez már nekik is sok volt. A beteg viszont most nem kedvtelésből hallgatta dübörögve a művész legnagyobb slágerét, hanem pont azért, hogy szomszédjai figyelmét felkeltse.

Az asszony elesett és sérülése miatt nem bírt felállni. A telefont sem érte el, hogy segítséget kérjen és a kiáltozás is eredménytelennek bizonyult. Ekkor jutott eszébe a jól ismert strófa, amit újabb gondolat követett. Miután a cd lejátszó távkapcsolója elérhető távolságban volt, így teljes hangerőre tekerve engedte szabadjára azt a bizonyos négy és fél oktávot, ami végül meghozta a várt eredményt.

A szomszédok nemhogy értesítették a mentőket, de még a belülről bezárt ajtót is betörték a bajtársak kiérkezéséig. Az idős hölgyet így “bejutási nehézségek” nélkül, stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentősök! 

forrás: Országos Mentőszolgálat

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280