Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Halloween-i rémtörténet - Farkasember grasszál az erdőben Gergelyiugornyánál?

A Kelet Magyarország napilap több éve gyűjti a Halloween-i kísértetsztorikat olvasóitól. Idénegy hátborzongató farkasember történet is érkezett Gergelyiugornyáról.

halloweenillusztráció!

Kocsmázásból tartottam haza Vásárosnaményból Gergelyiugornyára hajnali háromkor. Az utam a Tisza-hídhoz menet az erdőn vezetett át. Hajnali három volt, még nem pirkadt – kezdi történetét a Kelet Magyarország napilap olvasója.

Nem féltem semmitől, hisz ezekben az erdőkben nem kell tartani vadállatoktól, csak ritkán lehetett látni a fák között egy vadmacskát, vagy kóbor kutyákat. Ezek nem sokáig jelentettek gondot, mert a sintérek bevitték, így nem tartottam semmitől.

A dolog akkor történt, mikor az út egy helyen megemelkedik, és egyfajta hídként folytatódik tovább, én letértem a mellette futó járdán. Hirtelen a híd alatti korlát alatti halk nyüszítést hallottam. Elég nagy állatbarát vagyok, van három kutyánk otthon, és bármit megtennék értük. Arra gondoltam, hogy egy szerencsétlen állat bujkál a korlátok között, és a lábát fájlalja. Szólongattam az állatot, de erre elhallgatott, és újra folytatta a nyüszítést, hangosabban. Lassan beléptem, és újra megszólaltam.

Erre a válasz morgás jött. A mobilomba applikált zseblámpát tartottam magam elé. Amit annak fényében láttam az minden volt, csak nem kutya. Pedig elsőre egy nagy, fekete bundás kutyának gondoltam, ami a hátsó lábain kuporog. Láttam a hegyes füleit. A jövetelemre az a valami megfordult, és láttam, hogy kékek a szemei, és megdöbbentően intelligensek. Felágaskodott a két hátsó lábára, és felüvöltött. A szívem megdobbant, én pedig futásnak eredtem. Meg se álltam, míg nem jött velem szembe egy kocsi – írja Kelet Magyarország olvasója.

Tarpán is látták a beregi farkasembert!

Az öcsémet vittem hazafelé a kollégiumból. Idén márciusba, mikor a nagy hó leesett, és akadályozta a közlekedést A kocsival áthaladtunk Vásárosnaményon, de aztán Tarpa környékén lerobbant a járgány – írja a "kelet" olvasója.

Próbáltam megjavítani, mire hossza győzködés után az öcsém rávett, hogy kihívjuk az autómentőket.

Ekkora már besötétedett. A közeli erdő fái között mozgást láttam, és mikor odavilágítottam, egy különös alakot láttam. Egy túl méretes kutyának láttam, de mikor megmozdult, olyan volt, mint valami tigris egy természetfilmből. Mikor rám nézett, megrémültem és bepattantam a kocsiba. Kilépett a fák közül, beleszimatolt a levegőbe, miközben a két hátsó lábára állt. Mint valami zsákmányát figyelő medve.

Hirtelen motorhangot hallottam, egy jókora traktor érkezett. Az állat visszarohant az erdőbe. Fél óra múlva kiértek az autómentők, és bevontatták a kocsit. Viszont engem nem hagyott a dolog. Rákerestem a neten arra, hogy mit láthattam.

Hasonlított arra a nagytermetű, kutyaszerű állatra, ami állítólag Gevaudan környékén fosztogatta a tehéncsordákat és több embert is megölt, és állítólag néhány helyen azóta is láttak valami hasonlót.

Nem tudom mit láttam, de az autómentő elmondta, hogy mikor kijöttek valami kék fényt láttak a fák között.

forrás: szon.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280