Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 16, 5:35

Védjeggyel ismertük el Király Sándor életművét

  • Közzétéve Helyi hírek

Aranyosapátiban található Böszörményi László Faluházban, május 28-án Szeifried Zoltán kisvárdai grafikusművész I. világháborús kiállításának megnyitása adott alkalmat – a VI. Magyar Világtalálkozón megrendezett Pünkösdi Gazdatalálkozón a Szilva Gyógy-és Welnessfürdőnek, valamint a szatmárcsekei Kisháznak átadott Felső-Tisza Völgye Minőségi Végjegyek után – az ezévi harmadik elismert köszöntésére.

Kiraly Sandor

A Felső-Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület és a Falvak Kultúrájáért Alapítvány a Felső-Tisza Minőségi Védjeggyel köszönte meg Király Sándor térségi életminőség-fejlesztő tevékenységét. Az agrárszakember rendkívül gazdag életútját és érdemeit a helyieknek, valamint a Kisvárdáról és Fehérgyarmatról érkezett vendégeknek a nagyvarsányi Szűcs József növényvédelmi mérnök méltatta.

Király Sándor az elismerést Ujvári Judittól, Gulács település polgármesterértől, az egyesület Felügyelő Bizottsági tagjától, és Szőllősy Lászlótól a Leadaer HACS munkaszervezet vezetőjétől vette át. Az alapítvány nevében Nick Ferenc köszönte meg példamutató életminőség-fejlesztő tevékenységét.

A helyi Önkormányzat, valamint a  Böszörményi László és a Falvak Kultúrájáért Alapítvány együttműködésében megvalósult ünnepi program a Hősök napi megemlékezés és koszorúzást  követően Aranyosszigeten hangulatos esttel és bemutatóval zárult.

ftvve logo

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280