Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Szabolcsi tűzoltókkal találkozott a világbajnok labdarúgó

  • Közzétéve Helyi hírek

Hétfő délelőtt, Jonas Eduardo Américo, Edú, a brazil válogatott világbajnok labdarúgója a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságra látogatott.

IMG 9295

A Nyíregyháza Spartacus FC meghívására Magyarországra érkezett klasszis elsőként látogatott Magyarországon tűzoltókhoz. Nagyon szeretem a tűzoltókat, Brazíliában többször és Ázsiában egyszer volt alkalmam tűzoltókhoz látogatni, nagyon tisztelem őket, mert ahogyan a világbajnok sportolók is, nem mindennapi teljesítményt nyújtanak - összegezte Nyíregyházi laktanya látogatásán Jonas Eduardo Américo, barzil válogatott világbajnok labdarúgó.

IMG 9287

A tűzoltóságon Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, valamint Toldi András tű. őrnagy nyíregyházi tűzoltóparancsnok fogadták a nem mindennapi vendéget és bemutatták a szak és védőfelszereléseket, a tűzoltó gépjármű-fecskendőket és a különleges szereket. A magasból mentőt ki is próbálta a világbajnok, aki közel húsz évvel ezelőtt volt Magyarországon, csapattársával, Pelével, akivel tíz esztendőn keresztül játszhatott együtt.

IMG 9292

Húsz évesen lett világbajnok Mexikóban, a brazil válogatottban 51 meccsen 12 gólt szerzett. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálatban lévő „A” szolgálati csoportja dedikáltatta a csoportlabdát, amit természetesen emlékbe tesznek el, a nem mindennapi találkozóra emlékezve.

IMG 9315IMG 9332IMG 9375IMG 9391IMG 9405IMG 9425IMG 9441IMG 9449IMG 9456

Tudósító-fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy, Szabolcs MKI

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280