Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Az elmúlt időszakban 3 fertőzöttet azonosítottak Tuzséron

  • Közzétéve Helyi hírek

Településünkön igazoltan megjelent a COVID-19 vírus. Az elmúlt időszakban 3 fertőzöttet azonosítottak a járványügyi hatóság szakemberei, ezen kívül 24 személy van karanténban - tájékoztatta települése lakóit Ferkovics Tibor polgármester Tuzsér Nagyközségi Önkormányzat hivatalos facebook oldalán.

tuzser

 "Tuzsér Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020.09.04. napján a rendkívüli helyzetre való tekintettel 12 órától ülésezett. A Képviselőtestület a következő intézkedéseket hozta:

- Hétvégén a Lónyay Pálma Napköziotthonos Óvoda és Konyha épületeiben (a Lónyay Menyhért Általános Iskola épületeiben is) teljes körű megelőző fertőtlenítést végeznek.

- A településen lévő közoktatási intézményekben (iskola, óvoda) folyamatos fertőtlenítést kell végezni.

- A Tuzséri Közös Önkormányzati Hivatalban a személyes ügyfélfogadás a további intézkedésig szünetel.

Megkérjük a lakosságot, hogy a kérelmeket és bejelentéseiket elektronikus és postai úton vagy a hivatal előterében elhelyezett ládában helyezzék el.

A hivatal elérhetőségei 4623 Tuzsér, Kossuth utca 70.

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon/Fax:06-45-441-001

- A közintézmények bejáratainál kézfertőtlenítők kerülnek kihelyezésre, megkérjük a tisztelt lakosságot, hogy ezeket belépés előtt kötelezően használják.

- A másfél méteres távolságot tartsák meg egymástól és zárt térben használják szabályszerűen az orrot és a szájat eltakaró maszkot.

- A Tuzséri Sportegyesület felnőtt és korosztályos csapatai a soron következő mérkőzéseit elhalasztják.

- A művelődési házban a közösségi rendezvények, vásárok további intézkedésig szünetelnek.

Amennyiben valaki koronavírus fertőzésre utaló jeleket (láz, fáradtság, szárazköhögés, egyes betegeknél izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj, illat és ízérzékelés elvesztése) észlel magán, kérjük hívja háziorvosát, vagy a központi ingyenes számok valamelyikét.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámai:

+ 36 80 277 455

+ 36 80 277 456

Kérjük a lakosságot, hogy a járvány elleni védekezésben mindenki tanúsítson felelősségteljes magatartást, figyeljünk oda önmagunkra és embertársainkra!

A járványügyi szabályok betartása az egész település közös érdeke!

Tuzsér, 2020.09.05.

Tuzsér Nagyközség képviselőtestületének nevében:

Ferkovics Tibor polgármester

 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280