Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 12:11

Mátészalkán a korábbi fertőzöttek már meggyógyultak, de két további személy bizonyult pozitívnak

  • Közzétéve Helyi hírek

Az aktuális koronavírussal kapcsolatos tájékoztatással jelentkezem Önöknek.A korábbi 3 fertőzött már gyógyultnak minősül. A múlt hét végén 2 további személy bizonyult pozitívnak. - közölte városa lakóinak címzett videóüzenetében Hanusi Péter polgármester.

hanusi

Mint mondja - Szükség szerint továbbra is ülésezik a mátészalkai operatív munkacsoport. A Polgármesteri Hivatalban, a közművelődési intézményekben a maszk viselése kötelező az ügyfelek számára, a munkatársaknak ügyintézés során szintén kötelező a maszk viselése.

Az óvodában és a bölcsődében Mátészalkán már a beszoktatási időszakban is kötelező előírás volt a gyermekek és minden intézmény területére belépő részére a testhőmérséklet ellenőrzés. Ez 2020. október 1-től az iskolákban is kötelező lesz miniszterelnök úr tájékoztatása szerint.

A maszkviseléssel kapcsolatban kérek mindenkit annak helyes használatára, viselésekor figyeljünk arra, hogy az orr- és szájnyílást egyaránt takarja folyamatosan, zárt helyen így tudja az egészségünk védelmét biztosítani, a vírus terjedését akadályozni.

Az, hogy Mátészalka ilyen kedvező helyzetben van, a fegyelmezettségünknek köszönhető. Továbbra is ezt kérem Önöktől!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk az idősekre!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280