Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 5:30

Félpályás útlezáró demonstrációt tartottak szerdán Kocsordon, a 49. számú főúton.

A Kocsord községet elkerülő gyorsforgalmi út mielőbbi megépítéséért lassították a forgalmat Kocsordon - írta meg a  szon.hu

Kocsord

A település lakói, élükön Földi István polgármesterrel, a hosszú ideje tartó, áldatlan állapotokra kívánták felhívni a figyelmet az akcióval. A problémákra az M49-es gyorsforgalmi út mihamarabbi megépítése jelentene megoldást.

– Elég volt a naponta itt áthaladó 13-18 ezer autóból, a balesetekből, a szüntelen életveszélyből, az élhetetlen körülményekből! – harsogták szóban és írásban a tüntetők, akik a Mátészalka –Győrtelek útvonal jobb oldalán táboroztak reggeltől délig.

– "A demonstrációt, amelynek vélhetően lesz még folytatása, a gyorsforgalmi út hiánya indokolta. Emiatt ugyanis rossz életkörülményekkel, forgalmi dugókkal és az ingatlanok állagromlásával kell szembenézniük a kocsordiaknak."

"A községben élőknek elegük lett az üres ígéretekből, eredményeket, javulást szeretnének végre látni"– fogalmazott Földi István, a község polgármestere, a megyei közgyűlés képviselője a  szon.hu-nak.

fotó: Pusztai Sándor

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280