Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 21:42

Musical Gála a baktalórántházi Dégenfeld Kastélymúzeumban

  • Közzétéve Helyi hírek

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk és invitáljuk Önt, Önöket 2016. 09. 03.-án 18 órai kezdettel a Musical Gála a Második Felvonás című  második önálló rendezvényünkre.  

degenfeld

A Kastélymúzeum már a 19. században is csodált kertje ad lehetőséget egy időutazásra, amely a 21. század csillogó világába repíti vendégeit.

Nemzetközileg is elismert szupersztárok egy igazi szuperprodukcióval érkeznek hozzánk, amelyre nagy tisztelettel várjuk Önöket.

Az előző gála hangulatát szeretnénk még élménytelibbé varázsolni, meglepetés vendégelőadókkal. Ahhoz, hogy a varázslat élménnyé váljon, különleges szolgáltatásokkal bővítjük kínálatunkat.

A rendezvény belépőjegy ára 3.000 Ft/fő, mely tartalmaz „welcome drinket” és pogácsát.

VIP fogadással 5.000 Ft/fő (rendezvény szünetében a hidegkonyhai termékekkel összekapcsolt állófogadás, mely a mai modern gasztronómiai élménnyel gazdagít).

Az est fellépői:

Polyák Lilla színésznő, énekesnő. Főbb szerepei: Mary Poppins – Mary Poppins, Mozart – Waldstätten bárónő, Szépség és a szörnyeteg – Teamama, József és a színes szélesvásznú álomkabát – Mesélő, Jézus Krisztus Szupersztár – Mária Magdolna

Serbán Attila színész, énekes. Szerepei: Jézus Krisztus Szupersztár – Júdás, József és a színes szélesvásznú álomkabát – József, Elisabeth - Rudolf, Shrek – Farquaad nagyúr

továbbá az est műsorát színesítik:

Szirota Jennifer és Kéri Viki

Reméljük ajánlatunk elnyeri tetszését és Önt is vendégeink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel:

Krivács András

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280