Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Nagyon meglepték Szirota Cikit Csicseren a falunapon

  • Közzétéve Helyi hírek

Már hagyomány Csicseren, ebben a szlovákiai községben, hogy a falunapok állandó fellépője a Nelson együttes. Idén is így történt, de volt egy pici ráadás, amelyről Szirota Cikinek nem szóltak előre!

ciki

De ne vágjunk rögtön a torta közepébe, a történetet Szirota Ciki, a Nelson frontembere mesélte el nekünk:

Az történt, hogy késésben voltunk, a Csicseri fellépésünk után rohantunk volna Háromhutára, de a Hallelúja előtt a fiúk lemerevedtek, és a gitárosunk nem akarta elkezdeni a dalt. Már másodszor szóltam rá, de ő csak Ottóra nézett, és nem csapott a húrok közé.

Pongó Ottóval több mint 15 éve dolgozunk együtt,  soha egy hangos szó nem volt közöttünk! Ezidáig! Sík ideg voltam, és rámordultam Ottóra, majd ismét odafordultam a gitárosunkhoz. Akkor már mindenki vigyorgott mert mire visszanéztem, már ott volt a színpadon a szülinapi tortám.

ciki1

Bár Ciki áprilisban töltötte be az ötvenet, évente egyszer járnak Csicseren. A község önkormányzata úgy gondolta hogy tortát készítenek a félévszázados embernek, és Pongó Ottót bevonva a szervezésbe készítették elő a színpadi meglepetést.

ciki2

Még ha kicsit megkésve is, de csatlakozva a csicseriekhez boldog születés napot kívánunk Ciki bácsi! (félévszázadosan már kijár a bácsi megszólítás)

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280