Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 12:36

Egy csomag szotyiért ment át a boltba Gyürében

  • Közzétéve Helyi hírek

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. január 18-án 17 óra 28 perc körül Gyüre belterületén.

gyure

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében

A középkorú helyi férfi kerékpárral közlekedett Gyüre belterületén. A bolthoz érve, a kerékpárját nekitámasztotta  a templomkerítésnek, és gyalog ment át a szemben lévő boltba, ahol egy csomag napraforgó magot vásárolt.

gyure1

Az üzletből kilépve elindult az úttest másik oldalán lévő kerékpárjához, de amikor az úttestre lépett, elütötte egy Vásárosnamény irányából közlekedő autó.

A balesethez kiérkeztek a mentőszolgálat munkatársai, akik több mint fél óráig küzdöttek a férfi életéért, de nem tudták megmenteni.

gyure7

Nem ez az első baleset itt, a közelmúltban szintén elgázoltak egy gyalogost ugyanezen a helyen, ő súlyos sérülésekkel élte túl a balesetet, még mindig a nyíregyházi kórházban ápolják.

gyure2gyure3gyure4

gyure5gyure6gyure8gyure9

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280