Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Családi tragédia Barabáson a Bem utcában

  • Közzétéve Helyi hírek

Információink szerint két holttestet találtak ma délben Barabáson: egy középkorú férfi felakasztotta magát házuk tornácán, idős édesanyjára a nyári konyhában találtak rá holtan.

Csaladi tragedia barabas

A szörnyűséget Kelet-Magarország megyei napilap kézbesítője, Bakó Sándor fedezte fel: ma délben ment ki a családhoz, hogy az előfizetési díjat beszedje, de gyanús lett neki, hogy még a szombati Kelet-Magyarország is a postaládában van.

Forrás: szon.hu, fotó: Pusztai Sándor (szon.hu)


gyilkossag ongyilkossag barabas 001Anyát és fiát találták holtan közös otthonukban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. november 28-án egy barabási házban az ott élő 81 éves asszonyt és 60 éves fiát találták meg holtan. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi bántalmazta édesanyját, aki vélhetően ennek következtében a helyszínen életét vesztette, fia önkezével vetett véget életének. 

gyilkossag ongyilkossag barabas 002

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság az idős asszony halálának ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, valamint a férfi halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

gyilkossag ongyilkossag barabas 003

gyilkossag ongyilkossag barabas 004gyilkossag ongyilkossag barabas 005gyilkossag ongyilkossag barabas 006gyilkossag ongyilkossag barabas 007gyilkossag ongyilkossag barabas 008

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280