Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 15:22

Betörés Barabáson, körözött személyek elfogása - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette A. Sándor 46 éves barabási lakost.

rendorauto1Fotó Illusztráció: m.hatvanonline.hu

A férfi 2016. december elején betört egy barabási lakóházba, ahonnan készpénzt, szeszesitalt, és dohányárut lopott el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2016. december 3-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság még vizsgálja, hogy a férfi elkövetett-e hasonló jellegű bűncselekményeket a környéken.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2016. december 2-án őrizetbe vette T. Csaba 20 éves barabási lakost, akit a Vásárosnaményi Járásbíróság körözött.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. december 3-án Kisvárdán elfogták Cs. Zoltán 42 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, mivel a részére jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. Az egyenruhások a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.


 A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves pócspetri lakos ellen. A fiú 2016. december 3-án egy nyírbogáti üzlet elől eltulajdonított egy biciklit. A rendőrök a fiatalt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280