Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 17:15

''Zöld erdőben de magos'' - Szatmári népdal újragondolva a nagyecsedi ClubPulsers-től és Dj. Thöröktől

  • Közzétéve Helyi hírek

Gergely István és Bulyáki Gyula Zsolt a ClubPulsers csapat tagjai, mint DJ/Producer páros.  Jelenleg mindketten Nagyecseden élnek, és 2008 óta zenélnek együtt. Gergely Istvánnal beszélgettünk:

clubpulsers dj. thörök

Több mint nyolc éve dolgoztok együtt, ez a mai nap mégis fordulópontot jelent a számotokra. Azon felül, hogy 2016-ban is ma jön a Mikulás mesélnél erről, miért fontos nektek ez a nap?

Bő egy hónappal ezelőtt elkészítettük első saját dalunkat  jó barátunk, Török János (alias Dj. Thörök) közreműködésével, és ma jelent meg a legnagyobb videómegosztó portálon. Egyébként János is Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szülötte, több éve dolgozik Budapesten, mint lemezlovas. Nagyon szerteágazó tevékenységet folytat, esküvők, céges rendezvények, születésnapok és egyéb rendezvények zeneszolgáltatásával, hangosításával is foglalkozik és még mellett műsorvezetést is vállal.

Ez itt a reklám helye?

Csak egy picit, nagyon hálásak vagyunk Jánosnak, rengeteget segített!

Mesélj a dalról, pontosabban a klipről, amiben úgy tudom rengeteg munkátok fekszik!

A dal sokaknak ismerős lesz majd, mivel egy gyönyörű Szatmári népdalt, a "Zöld erdőben de magos" című örökzöldet emeltük ki jól megszokott stílusából, s egy új, modern, klubosabb ruhába öltöztettük. A vokált, szintén jó barátunk, Zelenák Krisztiánnak (alias Zeca) köszönhetjük.

A rengeteg pozitív visszajelzés, amit az ismerőseinktől és szakmabeli barátainktól kaptunk, arra ösztönzött minket, hogy a dalhoz készüljön videoklip is, amit Nagy Róbert segítségével meg is valósult.

forgatas

Merre forgattátok a videóanyagot?

A forgatás a nagyecsedi Berey József Helytörténeti Múzeum és a nagykállói Harangod-erdőben zajlott.  A táncosaink a Nagykállói Kállai Kettős Néptánccsoport, nagyon köszönjük a segítségüket, öröm volt velük dolgozni! A klip történetéről még annyit, hogy próbáltuk ötvözni az akkori Szatmári népi hagyományok és a mostani modern zenei stílus elemeit. A videó klip 2016. december 5-én vagyis ma este került bemutatásra számos közösségi portálon, ClubPulsers & Dj. Thörök feat. Zeca - Zöld erdőben de magos címmel.

Hol ér el benneteket, aki továbbra is követni akarja a munkásságotokat?

Megtaláltok minket Facebookon:

ClubPulsers (https://www.facebook.com/ClubPulsersHun)
Dj. Thörök (https://www.facebook.com/thorokeskuvodj)
Zeca (https://www.facebook.com/zecamusic)

Köszönöm, és jöjjön a vadonatúj klip:

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280