Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 17, 17:37

Családi ház tetőszerkezete égett Nyírmadán - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Nyíregyházán egy rendőrlámpa előtti 3 sávos út középső sávjában lerobbant egy utasok nélküli magánbusz. Elsőbbségadási problémák miatt a balra kanyarodó sávban lévő téglát szállító tehergépkocsi és a lerobbant busz közé szorult egy személygépkocsi. 

baleset 11Fotó:Pusztai Sándor (szon.hu)

A személygépkocsiban utazó 2 fő nem sérült. Az Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság kiérkező egysége a járművet áramtalanította, majd a rendőrségi helyszínelést követően kézi erővel kiszabadította.


Záhonyban egy családi ház kazánházában tárolt tűzifa égett 3m2-en, amit az egység kiérkezése előtt a tulajdonos eloltott. A Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltói az utómunkálatokat elvégezték. A lakóház fűtési rendszere nem károsodott, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. A tűz vélelmezett keletkezési oka, a kazánból kicsapó szikra.


Nyírmadán családi ház tetőszerkezete égett. A Baktalórántházi Katasztrófavédelmi Őrs és a Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság egységei a tüzet eloltották. A tulajdonos elmondása alapján egy 11,5kg-os PB gázpalackkal egy elfagyott csövet melegített, ez okozta a tüzet. Az épületből még egy PB gázpalackot kihoztak az egységek kiérkezése előtt, ami hőterhelést nem szenvedett. Az épület a tűz következtében lakhatatlanná vált, az ott lakó 4 fő rokonoknál került elhelyezésre.


Aranyosapáti településen családi ház konyhájában lévő spór kéményében a lerakódott korom égett. A Kisvárdai hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották. Az épület fűtése más módon megoldható, a lakók elhelyezésre nem volt szükség.


Nagyhalász településen egy személygépkocsi árokba csúszott, részben forgalmi akadályt képezve. Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság és Nagyhalászi Önkéntes Tűzoltóság tűzoltói a járművet áramtalanították és a forgalmi akadályt megszüntették.


Botpaládon alatti családi ház kéményében a lerakódott korom égett. A Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Őrs egysége a tüzet eloltotta. Az épület fűtése más módon megoldható, elhelyezésre nem volt szükség.


Magy településen egy lakóépület kéményében korom izzott. A kéményhez 1 db folyton égő berendezés volt csatlakoztatva. Az izzást a Baktarlórántházi Katasztrófavédelmi Őrs legénysége kézi szerszámokkal megszüntette. Az ingatlanban 2 idős személy lakik, akik zavartan viselkedtek, a mentőszolgálat kórházba szállította őket. A ház közművekkel nem rendelkezik.


Nyírbátorban egy nyitott garázsban egy kisbusz égett teljes terjedelmében. A Nyírbátori hivatásos tűzoltók és a nyírbátori vízszállító vonult az esethez. Az egység a tüzet eloltotta. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280