Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Kigyulladt egy diesel mozdony Nagyecsednél a nyílt pályán - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Kigyulladt egy diesel mozdony motortere vasárnap délután a Nagyecsed és Tiborszállás közötti vasúti pályaszakaszon a 212 vasúti km szelvényben.

illusztracio tuzoltok

A jármű vezetője egy darab porral oltóval beavatkozott. Személyi sérülés nem történt, utasok nem tartózkodtak a vonaton. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral a felhevült mozdonyt visszahűtötték.


Húsz négyzetméteren kapott lángra a száraz aljnövényzet vasárnap délután a Holt-Szamos partján, Ököritófülpösön. A tyukodi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.


Hodászon, az Ady Endre utca mögötti területen kétszáz négyzetméteren adott feladatot a mátészalkai hivatásos tűzoltóknak a kigyulladt száraz aljnövényzet oltása, míg Nyírmihálydiban, a Rózsa Ferenc utcában egy elhanyagolt kertben a nyíradonyi és a szakolyi tűzoltóknak kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk.


A baktalórántházi hivatásos tűzoltók Nyírparasznyára vonultak szabadtéri tűz oltásához vasárnap délután, ahol a Kossuth Lajos utcában száz négyzetméter területen égett a száraz aljnövényzet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280