MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 13:06

Oldalára borult a személygépkocsi Hodásznál - lakóház égett Ópályiban

  • Közzétéve Helyi hírek

Árokba csapódott és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délután a 471-es főúton, a 62-es kilométernél, Hodász közelében. A jármű vezetője megsérült.

hodaszi b 1

hodaszi b 2

A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Száz méter hosszan a száraz aljnövényzet gyulladt ki szombat délelőtt Nyíregyházán, a Kemecsei úton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Elektromos zárlat miatt keletkezett tűz egy kétállásos különálló garázsban, ahol berendezési tárgyak és kisgépek égtek szombat délelőtt Nyírpazonyban, a Blaha Lujza utcában. A tulajdonosnak sikerült az épületből a gépkocsit és az ott tárolt üzemanyagot kihoznia. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Szintén elektromos zárlat miatt gyulladt ki egy tetőtéri szoba szombat délután Tiszalökön, a Köztársaság utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. Személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók az épületet átvizsgálták, a még izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették.


Egy lakatlan, romos épület falai és a tetőszerkezete megrogyott, a szomszédos épületeket veszélyeztette szombat délelőtt Nyíregyházán, a Kollégium utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a veszélyes épületelemeket dugólétra és kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.


Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi szombat délben Nyíregyházán, a Kemecsei és a Bodó út kereszteződésében. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a baleseti vizsgálatot követően kerekeire visszaállították.


Lakossági gázcsonkot tört ki egy üres telken egy betont szállító teherautó, miután megfordulás közben nem vette észre azt szombat délután Nyíregyházán, a Mezsgye utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugár fedezete mellett a gázcsonkot elszorították, a további gázszivárgást megszüntették és értesítették a szolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Lezuhant egy motor nélküli vitorlázó repülőgép szombat délután Nyíregyházán, a Rákóczi utcában lévő egyik telephelyre. A jármű vezetőjét a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki az összetört gépből, aki a balesetben olyan súlyosan sérült, hogy az életén már nem lehetett segíteni. A gép egy épület homlokzatát és a kerítést rongálta meg.


Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített nyári konyha vasárnap délelőtt Ópályiban, az Újreménység utcában, ahol berendezési tárgyak kaptak lángra.

opalyi 1

opalyi 2

opalyi 3

A mátészalkai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az épület helyreállításáig az ott lakók rokonokhoz költöztek.

Fotók: Mátészalka HTP

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280