Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 7:43

A Labor Cafe segítségre szorul!

  • Közzétéve Helyi hírek

Mi az a Labor Cafe? A száraz, számszerűsített tények helyett közelítsük meg más oldalról. A Labor Cafe egy kísérlet. Ez is elég szürke szó, de a fogalom mögött húzódó cselekmény a lényeg.

labor

Ha úgy veszem a Labor egy kávézó, finom, erős fekete kávéval, a kávéhoz meleg tejjel és nagy ablakokkal, amelyen át a város vérkeringése követhető. A városé, amelyben folyik az élet, és hullanak a kérdések. Mit csináljak, kikkel élek, mi a jövő, mit tehetek? A Labor nem válasz, csak lehetőség a folyamatos kérdésekre. A válaszokat az ide betérő emberek hordozzák magukban.

Ha úgy veszem, a Labor egy közösségi tér, igyekszik élni, lélegezni, igyekszik felfedezni a pénzen túli világot, igyekszik testet adni jó ötleteknek és kretív kulturális kreálmányoknak (nem baj, ha nehéz kimondani, gyakorlat teszi ezt is), és igyekszik megőrizni egy olyan hangulatot, amit a szabad gondolatok folyása ad. Elfogad, és reméli, hogy elfogadod.

De ha úgy nézem, a Labor egy gyermekmegörző. Megőrzi a helyet a kis és nagy gyerekeknek. Megőrzi a lehetőségét a szeretetnek, az önfeledt játékosságnak, mert hisz abban, hogy az élet veleje a nehéz kérdésekre adott könnyed válaszokban bújik meg.

Aztán persze vehetem úgy is, hogy a Labor menedék. Menedék a hidegben vacogóknak, a meg nem értett zseniknek, a megértett szeretetéheseknek, az útkereső diákoknak, az olykor eltévelyedett felnőtteknek, a tevékeny hiperaktívoknak, és a lazsáló szellemeseknek egyaránt.

Hogy mi a Labor Cafe? Ezt Neked is tudnod kell. Látod, nekünk csak olyan válaszaink vannak, melyeket még bőven kiegészíthetsz...

Ez a két éve sikeresen és jó szívvel vezetett kísérlet került veszélybe előre nem látott finanszírozási okok miatt! Nem akarjuk bezárni a kapukat, ehhez kérünk segítséget, támogatást! Ha még nem voltál nálunk, gyere el, ha nem tudsz, nézd meg a honlapunkat, és kivárjuk, míg személyesen is megköszönhetjük!

Elérhetőségek:
https://www.facebook.com/laborcafe/
http://laborcafe.blogspot.hu/2015/08/kik-vagyunk-mi.html
http://tabulaplaza.hu/labor-cafe/

Bankszámlaszám: 68800099-11052087

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280