Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 5:30

Tanévnyitó ünnepség és első nap az iskolában Aranyosapátiban

  • Közzétéve Helyi hírek

2017. szeptember 1-jén tartotta ünnepélyes tanévnyitóját az Aranyosapáti Általános Iskola. Szeptember 1-én becsöngettek minden kisgyereknek, tanárnak, tanítónak.

Aranyosapati tanevnyito 006

Véget ért a nyár és ezzel együtt véget ért a vakáció is. Újra könyvekkel telnek meg az iskolatáskák és a gyerekek zsongásától lesz hangos az Általános Iskola udvara is. Az alsó tagozatosok műsorával kezdődött a tanévnyitó ünnepély, amelyet Balogh János Györgyné és Valánszkiné Szabó Katalin állított össze.

A 2017/18-as tanévben 29 kis elsős kezdi meg tanulmányait. A tanévnyitó ünnepségen kedves fogadalommal is vártuk az óvodából érkező kisiskolásokat.

Aranyosapati tanevnyito 002

„Én, ………………………….az Aranyosapáti Általános Iskola első osztályos tanulója fogadom, hogy második anyukáimnak, a tanító néniknek mindig szót fogadok. Mindenkivel szépen beszélek, és elkészítem a leckémet. Pontosan számolok, szépen írok és olvasok. A tanító néniknek és a felnőtteknek előre köszönök. A lányokat mindig előreengedem. Nem csúfolom a társaimat, és nem verekszem. És azt is fogadom, hogy jól fogom magam érezni az iskolában!”

Az intézmény igazgatónője Benkő Zsigmondné megnyitotta a 2017-2018-as tanévet. Emlékeztetett rá, hogy a szeptember elseje mindig különleges nap, mert mindenki izgatottan várja. Végezetül a diákjainak eredményes tanulást, jó osztályzatokat és vidámságokban gazdag tanévet, tanárainak sok-sok türelmet és szorgalmas diákokat kívánt.

Aranyosapati tanevnyito 010

A tanévnyitó ünnepélyes része a Szózat hangjaival ért véget.

Fotók: Aranyosapáti Iskola

Aranyosapati tanevnyito 003Aranyosapati tanevnyito 004Aranyosapati tanevnyito 005Aranyosapati tanevnyito 006Aranyosapati tanevnyito 007Aranyosapati tanevnyito 008Aranyosapati tanevnyito 009Aranyosapati tanevnyito 011Aranyosapati tanevnyito 012

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280