Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 17, 17:37

Plüssjátékokat kaptak szatmári és beregi óvodások az Emberi Hangon Egyesület jóvoltából

  • Közzétéve Helyi hírek

Az Emberi Hangon az Életért Egyesület folyamatosan azon dolgozik, hogy céljait megvalósítsa. A közel két hónapos civil szervezet mára már egy vajdasági, egy kárpátaljai és egy pásztói szövetséget is magáénak tudhat.

emberi hang plussjatekok 001

Múlthéten plüss játékokat vittek három szatmár és beregi óvodának.  Gulácson Baloghné Jóni Renáta adta át az adományt az óvodavezetőjének.  A Tyukodi Csodák Világa Óvodába  és Csengerújfalu Peres Sándor Tagóvoda vezetőinek tudták átadni a játékokat, mert épp őszi szünet volt az ovódákban Tyukodon  Vinczéné Miklós Zsóka megbízott óvodavezető az eseményről így számolt be:

"Nem hittem hogy ennyire fognak örülni. Az én fiam azóta itthon le sem rakta. És olyan jó illatúak!  Azt hittem a mai világban egy plüss figura már nem lesz számukra olyan nagyon érdekes,varázslatos! De tévedtem. Hihetetlen volt. Látnod kellett volna a hatást! Igazi gyerekek voltak, örültek annak amit kaptak...."

emberi hang plussjatekok 005

A nagyok játék keretében kapták meg, a középsős csoport épp relaxált, amikor kinyitották a szemüket, választhattak a zsákból. A kiscsoportosok pedig a beszoktatás idején vannak. Nekik ez a vigasztaló, hogy szeressenek oviba járni.

Csengerújfaluban Danka Györgyné tagovódavezető pár nappal később adta át a gyerekeknek, mert a felújított óvodában alig pár napja kezdődött meg újra az élet, hiszen az iskola tornatermében voltak a nyár folyamán. A szülők mindenhol nagy örömmel fogadták a meglepetést.

emberi hang plussjatekok 004

Gulácson az óvodában nem készültek fotók, ám a szülők a facebookon privát üzenetben köszönték meg a kezdeményezést.

Patak Gábor elnök véleménye szerint a "csodákat mi hozzuk létre. Attól függ egy-egy ajándék fogadtatása, hogy milyen szeretettel adják. Mi szeretettel gyűjtöttük és bízunk abban, hogy még sok -sok játékoskedvű gyereknek okozhatunk boldogságot.”

Az elnök azt is hozzátette: "Külön öröm, hogy egykori tanítványaim, ma már családanyák és üzenetekben köszönték meg, hogy gyerekeik játékokat kaptak.” Köszönet azoknak, akik segítik munkánkat.

emberi hang plussjatekok 002

emberi hang plussjatekok 003

emberi hang plussjatekok 006

emberi hang plussjatekok 007

23549546 133328334048968 1014660705 n

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280