MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 19:07

Egyre gyakoribbak a kéménytüzek - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében az esti órákban Tunyogmatolcson, a Kölcsey Ferenc utcában.

kemeny 03illusztráció©langlovagok.hu

A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Nyírmihálydiban is hasonló eseményhez riasztották a tűzoltókat szerdán hajnalba, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi Intézkedésre nem volt szükség.


Ketté hasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a gyalogosok közlekedését kedden délután Újfehértón, a Szent István utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kihúzós létra segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.


Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye kedden este Kállósemjénben, az Ady Endre utcában. A helyi önkéntes tűzoltók két kézi porral oltó készülékkel a tüzet eloltották. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, további izzást, parázslást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280