MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 19:37

Melléképület égett Tyukodon - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Lakóházzal egybeépített melléképület égett teljes terjedelmében szerdán délután Tyukodon, a Kis utcában.

ejszaka tel tuzoltokillusztráció/katasztrófavédelem

A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A helyi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.


Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délután Kemecsén, a Partizán utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.


Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Mátészalkán, a Zöldfa utcában. A város hivatásos tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.


Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban az M3-as autópálya Nagykállói felhajtójánál. Személyi sérülés nem történt. A nagykállói önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a szalagkorláton fennakadt járművet drótkötél segítségével levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280