Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Lakossági gázvezetéket vágott át egy munkagép - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Kigyulladt egy lakóház fürdőszobájában egy mosógép kedden délelőtt Tunyogmatolcson, a Rákóczi Ferenc utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk.

imageillusztráció!

A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a mosógépet az épületből kivitték, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.


Közösségi ház tetőszerkezete gyulladt ki kedden délelőtt Magy településen, a Kossuth utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát vizsgálják.


Hétvégi ház egyik szobájában a kandallóból kipattanó szikra miatt keletkezett tűz a délutáni órákban, Szabolcs községben, a Rákóczi úton. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Őzet gázolt egy személygépkocsi, egy másik pedig árokba hajtott a reggeli órákban a 4-es számú főúton, a 251-es kilométernél, Újfehértó közelében. A balesetben senki nem sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Az úton megcsúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi kedden reggel a Buj és a Paszab közötti úton. A balesetben egy ember sérült meg. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a baleseti helyszínelést követően kerekeire visszaállították.


Lakossági gázvezetéket vágott át egy munkagép kedden délelőtt Újfehértón, a Bocskai utcában. A helyi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók 150 méteres körzetből, összesen nyolc ingatlanból, tizenkét embert helyeztek biztonságba. A tűzoltók a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat és a Katasztrófavédelmi Mobil Labor a kárhelyszínen méréseket végzett, a koncentráció az alsó robbanási határérték alatt volt, a többi mérési helyen gázkoncentráció nem volt kimutatható.

Személyi sérülés nem történt, a kimenekített lakók rövid időn belül visszatérhettek otthonaikba.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280