Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Két személygépkocsi ütközött a 41-es főúton Baktalórántházánál - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken a délutáni órákban a 41-es számú főúton, Baktalórántháza közelében.

tuzoltok riasztas racsko tiborillusztráció©Racskó Tibor

A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Az úttestről lesodródott és az árokban oldalára borult egy személygépkocsi pénteken Nyíregyházán, a Kemecsei úton. A balesetben senki nem sérült meg. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.


Egy kereskedelmi épület tetőszerkezetének gerendája izzott be a kémény mellett pénteken Tiszavasváriban, a Gombás András utcában. A Hajdúnánási hivatásos és a helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást, parázslást, valamint két szén-dioxid palackot az épületből kihoztak, amelyeket hőterhelés nem ért. Személyi sérülés nem történt.


Berendezési tárgy kapott lángra egy lakóház egyik szobájában péntek délután Benken, a Táncsics utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két darab 11,5 kilogrammos PB gázpalackot az épületből kivittek, amelyek nem sérültek meg, majd egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Dóka Imre tű. főhadnagy, megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280