Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 14:53

Több jármű is árokba csúszott kedden délután és kora este

  • Közzétéve Helyi hírek

Az útról lesodródott és egy hét méter mély árokba csúszott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi kedden délután a Tímárt és Szabolcs községet összekötő úton.

baleset1

A jármű vezetője és utasa a gépkocsiba szorult. A rakamazi önkéntes, a nyíregyházi és a szerencsi hivatásos tűzoltók az utasokat kiszabadították, a járművet kerekeire visszaállították és áramtalanították, valamint az üzemanyag szivárgást megszüntették. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

baleset


Szintén árokba csúszott és forgalmi akadályt képzett egy személygépkocsi a délutáni órákban Nagyhalászban, az Arany János utcában. Személyi sérülés nem történt. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével vontatták vissza a járművet az útra.

baleset2

baleset3


Tiszaszalka és Vámosatya között egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délután. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentéshez a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Árokba sodródott egy terepjáró is a kora esti órákban a 4-es számú főút mellett a 257-es kilométernél, Újfehértó közelében. A város önkormányzati tűzoltói drótkötél segítségével vontatták vissza az útra a gépkocsit. Személyi sérülés nem történt.


Egy kisbusz árokba hajtott és az oldalára borult Mándok közelében. A záhonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd erőgép segítségével kerekeire visszaállították. A balesetben senki nem sérült meg.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280