Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

A Vöröskereszt Vásárosnaményi Irodája rögtön segített

  • Közzétéve Helyi hírek

Ma reggel sajnálatos esemény történt a házunkban. A konyhánk másik oldalán a fürdőszoba van, a két helyiségnek közös a kéménye. 

laci

A konyhába begyújtottam a spórba, de a kéményünk kigyulladt és a tűz a tisztítónyíláson keresztül bekerült a fürdőszobánkba, ahol a gyermekeink ruhája várt mosásra. A tüzet eloltottam, de a fürdőszobánk szinte teljesen kiégett, benne a mosógéppel és a család ruháival.

Gyermekeinek, egy 3 éves kislánynak és egy 2 éves kisfiúnak a ruháinak nagy része bennégett a fürdőszobában. Elkeseredésemben a facebookon kértem segítséget az ismerőseimtől. Gyors volt a segítő szándék, egy facebookos ismerősöm megkérdezte a Vöröskereszt Vásárosnaményi Irodájától, van-e gyermekruha adományuk ilyen korú és nemű gyermekekre.

A kapcsolat létrejött, és egy barátom segítségével bementünk Vásárosnaményba a Vöröskereszthez, ahol nagyon kedvesen fogadtak, és rengeteg ruhát tudtak adni a gyerekeinknek.

A bajban rögtön jött a segítség, köszönöm a Vásárosnaményi Vöröskereszt Iroda munkatársainak, valamint a névtelen adományozóknak a segítségüket!

Szabó László, Aranyosapáti

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280