Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 7:43

Halálos baleset Pócspetrinél - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szombaton a 4911-es úton, a 23-as és 24-es kilométer között, Pócspetri közelében.

halálos baleset Kállósemjén közelében DSC 0982Fotó©Pusztai Sándor (szon.hu)

A jármű vezetője beszorult, őt a nyírbátori hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, aki a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életén már nem lehetett segíteni.


Kigyulladt egy magasnyomású mosó péntek este Kékcsén, a Kanyári utcában lévő egyik telephelyén lévő épületben. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészt túlnyomásos ventilátor segítségével átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.


A lerakódott égéstermék gyulladt be egy családi ház kéményében pénteken este Győrtelken, a Kossuth utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, a hiba kijavításáig az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.


Kigyulladt egy közvilágítási lámpaoszlop armatúrája pénteken, későn este Kántorjánosiban, a Dózsa György és az Arany János utcák kereszteződésében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.


Szabadnapos rendőr mentett ki egy kigyulladt gépkocsiból egy sérültet pénteken, későn este Sonkádon, a Rákóczi utcában, ahol az útról lesodródott, árokba hajtott és kigyulladt a személygépkocsi. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, a jármű vezetője súlyos égési sérüléseket szenvedett.


Az útról lesodródott és felborult egy személygépkocsi szombat délelőtt Nyíregyházán, a Csárda utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, kerekeire visszaállították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280