Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 17:52

Filmbe illő jelenetek Fehérgyarmaton!

  • Közzétéve Helyi hírek

Megérkezett a fehérgyarmati dalszerző, PSD legújabb szerzeménye amely a "Nem kell hogy félj" címet kapta. Akik szemfülesek voltak azok már észrevehették, hogy az utóbbi hetekben Fehérgyarmaton forgatott a CROME Foto & Video stábja.

psd music 000

PSD aki nem mellékesen fehérgyarmati származású, mindig is nagy hangsúlyt fektetett a helyi értékek bemutatására. Hírportálunknak elmondta, most is nagyon fontos volt számára, hogy helyi környezetben, és helyi emberekkel forgasson. 

A kis filmben feltűnő gyerekek mind a Fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola diákjai, akik egy meghallgatás során kerültek kiválasztásra.

"Nagyon büszke vagyok a kis srácaimra, hihetetlen profizmussal működtek együtt a stábbal. Az iskola előtt - ahova egykoron én is jártam - le a kalappal a rugalmasság, és a segítőkészség tekintetében. A felnőttek szerepe sem volt egyszerű, de tökéletesen hozták - a szintén helyi - srácok! A zenei anyag most is jó barátomnál Simon Bálintnál, vagyis a SimonB Music Stúdióban készült.

psd music 001

Köszönet az egyik helyszínért a Szatmári Múzeumnak, a támogatásért a Márszi Divat-nak és a Peppino Pizzériának, a szereplőknek és mindenkinek aki egy picit is hozzásegíti a dalt ahhoz, hogy még több emberhez eljuthasson. Emellett köszönöm a páromnak is, aki rengeteget segített a háttér-munkálatokban, és vigyázz arra, hogy bírjam ezt a tempót. Tudjátok, hogy megmondtam: nem számít, hogy honnan jöttem, mert mi az égig megyünk..."

psd music 002

PSD munkássága egyébként nagyon sok lírai dalból tevődik össze, de most bizton állíthatjuk, hogy kitett magáért!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280