Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Folyamatos a szociális tűzifa kiosztása Nagyarban

  • Közzétéve Helyi hírek

Önkormányzatunknál megkezdtük a szociális tűzifa kiosztását a rászoruló családok részére. 161 erdei köbméter kerül kiszállításra folyamatosan. - írta meg facebook bejegyzésben Hadiné Guti Ibolya Nagyar község polgármestere.

nagyar

Telefonon megkerestük a polgármestert, aki elmondta hogy a tűzifára az igényeket január 31-ig nyújtották be formanyomtatványon a szociálisan rászorulók.

A nagyari önkormányzat a Belügyminisztériumnál pályázott sikeresen, és nyert 3.067.050.-Ft-ot, ebből a pénzből a Nyírerdő Zrt.-től vásárolt tűzifát. A fuvarköltség (köbméterenként 3710 Ft + ÁFA) az önkormányzat kasszájából lett kiegyenlítve.

nagyar2

Mint elmondta jelenleg is folyamatos a rászorulók részére a tűzifa kiosztása, amelyben 5 önkormányzati dolgozó férfi segít, éppen ezért az elvárhatónál lassabban tudják kijuttatni a rászorulóknak. Az Arany János utcában már több mint harminc családhoz eljuttatták a tűzifát, és reményeik szerint minél hamarabb minden jogosulthoz megérkezhet a téli tüzelő.

A községben a szociális tűzifa legkésőbb február 15-ig ki lesz szállítva minden rászorulónak. - mondta el Hadiné Guti Ibolya polgármester.

nagyar1

nagyar3

nagyar4

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280