Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

Véletlenül meglökték, ezért késelt a kisvárdai 15 éves fiú

  • Közzétéve Helyi hírek

Végre folyik a véred! – ezzel a „csatakiáltással” és egy késsel vettek revansot egy tinikből álló társaság tagjai, amiért egy fiú, Szabolcs (24) véletlenül meglökte egyiküket egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárda egyik szórakozóhelyén.

keseles kisvarda 1

– A gyermekeim, Zoé, Szabolcs és Levente együtt indultak bulizni aznap este a baráti társaságukkal, hogy születésnapot ünnepeljenek – kezdte a döbbenetes történetet a fiatalok édesanyja, Jolán. – Szabolcs és barátja, Bálint a földszintről az emeletre tartva az óriási tömegben utat keresve hozzáért véletlenül egy ott bulizó fiatalhoz, ez volt a bűnük – sóhajtott.

Bár a fiúk azon nyomban bocsánatot kértek a véletlenül megtaszított fiútól, ez kevésnek bizonyult a sértett félnek: a mulatozók rájuk támadtak. A biztonsági őrök először kivezették a balhés társaság tagjait, majd a Szabolcs és a verekedni akarók közé álló Bálintot (23) is kidobták a szórakozóhelyről. Ám a kijáratnál már várták a fiút a banda tagjai, és ütni-rúgni kezdték.

Szabolcs odarohant, hogy segítsen a barátján, ekkor került elő a kés: Bálint arcát összekaszabolták, és a nyakán is megvágták. Majd a támadók egyike a fiam után lépett, és hátba szúrta. 

keseles kisvarda

Most mindketten kórházban fekszenek: Szabolcsot két órán át műtötték. Szerencsére belső szervet nem ért a penge – tette hozzá az asszony, aki hozzáfűzte: bízik benne, hogy a fiúk teljesen felépülnek, és nem marad nyoma a támadásnak.– Felháborító és érthetetlen, hogy egy biztonsági őrökkel védett helyen idáig fajulhatnak a dolgok, ráadásul a mentőt is a gyerekeim hívták, pedig az egész közvetlenül a hely előtt történt! A pub tulajdonosa csak két nappal az eset után látogatta meg a gyerekeket, és még csak be sem mutatkozott! – sérelmezte az asszony.

A balhézó fiatalokat, akik az incidens után elfutottak a helyszínről, néhány órán belül elfogták a rendőrök: három fiatalakorú ellen folyik nyomozás garázdaság és testi sértés miatt. A késsel támadó 15 éves kisvárdai fiút a zsaruk őrizetbe vették, társai szabadlábon védekez­hetnek.

forrás: blikk.hu

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700