Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 13, 22:48

2 nap alatt két kábítószer kereskedő bukott le - Kékcsén és Hodászon

  • Közzétéve Helyi hírek

A Záhonyi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Anetta 27 éves tuzséri és B. Attila 28 éves sárospataki lakosok ellen.

7 461

A nyomozás adatai szerint a nő 2018. február 8-án két társával Sárospatakra utazott annak érdekében, hogy továbbértékesítés céljából kábítószert vásároljon a 28 éves férfitól. Gépkocsijukkal hazafelé tartottak, amikor Kékcse településen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói ellenőrzés alá vonták őket és 20,6 gramm mennyiségű kábítószert, az elsődleges vizsgálatok adatai szerint amfetamin származékot találtak náluk.

untitled 12

A jelenlegi adatok szerint a nő értékesítette társai részére a kábítószert, akiket az eljárás során kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A rendőrök a nő lakóhelyén tartott házkutatás alatt további 20,9 gramm kábítószergyanús anyagot és a tiltott szer kiporciózásához szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozók még ugyanazon a napon elfogták sárospataki otthonában B. Attilát is, akit a tuzséri nővel együtt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki a Záhonyi Rendőrkapitányságon. Ellenük bűnügyi őrizetbe vételük mellett folytatnak büntetőeljárást. 


A Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomozói a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársaival közösen 2018. február 7-én elfogtak egy feltételezett kábítószer-terjesztőt.

Névtelen 2 5

A rendőrök Jármi belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő férfit. A jármű átvizsgálása során a hátsó üléssorban elhelyezett kartámasz alatt 142 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, mely az elvégzett gyorsteszt alapján amfetamin hatóanyagra pozitív értéket jelzett.

A nyomozók a jármű vezetőjét, J. György 24 éves hodászi lakost a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a férfi a fővárosban vásárolt kábítószert lakókörnyezetében akarta értékesíteni.

Névtelen 41

A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás során egy fegyvert foglaltak le, melyet a büntetőeljárás során szakértői vizsgálat alá vetnek. A 24 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700