Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 11, 23:09

Idén sem okozott csalódást vendégeinek a Vay-bál.

  • Közzétéve Helyi hírek

Huszadik alkalommal rendezett bált a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, valamint a Vay Ádám Középiskolai Alapítvány és az Esély Európába Alapítvány. A félezer vendéget vonzó jubileumi eseményen Gerják József igazgató elmondta: 2011-ben vett részt először Vay-bálban, akkor még vendégként. Azóta – immár az intézmény vezetőjeként – maga is sokat dolgozik a nívós mulatságok sikeréért.

baktaloranthaza vay1fotó©Bodnárné Varga Éva

"Minden bál annyit ér, amennyi szív és lelkesedés benne van. Nem szabad egyiket a másikkal összehasonlítani.” Gerják József

– Az idei, 20. bál témája az erdő és a madarak volt, az ehhez kapcsolódó motívumok, jelképek köszöntek vissza mindenhonnan a bálteremben. Egy ekkora bál hatalmas egyéni erőfeszítéseket és csapatmunkát kíván, egyfajta megmérettetés is, jelzi, mekkora erő és lelkesedés van a Vay-s dolgozókban, illetve tanulókban.

baktaloranthaza vayfotó©Bodnárné Varga Éva

Nincs kis bál vagy nagy bál

Az, hogy a Vay-s bál ilyen nívóssá nőtte ki magát, köszönhető az elődöknek, akik megálmodták, lefektették az alapokat, és hosszú évek alatt mindig arra törekedtek, hogy a színvonalat folyamatosan emeljék. Minden bál annyit ér, amennyi szív és lelkesedés benne van. Nem szabad egyiket a másikkal összehasonlítani. Nincs kis bál, vagy nagy bál, egy kis faluban dolgozóknak az ő báljuk a legfontosabb, azért tesznek meg mindent, és ez így van jól – hangsúlyozta az igazgató.

baktaloranthaza vay2fotó©Bodnárné Varga Éva

Forrás: szon.hu

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700