Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Kamionok ütköztek Kisvárdánál - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Kisvárda, 4. sz. főút 315-316 kmsz-ben, egy magyar és egy román felségjelzésű kamion utoléréses balesetet szenvedett. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

friss

A magyar járműből, a hűtőfolyadék elfolyt. A román jármű kaucsukot, a magyar jármű kalodás tűzifát szállított. Az ütközés miatt a rakomány elmozdult, a járműszekrény károsodott. Kisvárdai hivatásos tűzoltók a hűtővíz elfolyását kéziszerszámokkal megszüntették, az útpályát a közútkezelő megtisztította. A műszaki mentés idején, a forgalom váltakozó irányba zajlott.

Kisvárdán egy könnyűszerkezetű, cserép fedésű iparcikk üzlethelység, tűzvédelmi főkapcsolója és kismegszakítója égett. A tulajdonos a tűz oltását az egység kiérkezése előtt megkezdte. A Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egysége a tűzet eloltotta. A tűz az épület többi részére nem terjedt át. Az E-ON szakemberei a hálózati leválasztást elvégezték A tűzesettel kapcsolatosan személyi sérülés nem történt.

Nyíregyháza, 4-es sz. főút 263-as kmsz. egy személygépkocsi, az út szélén lévő árokba hajtott és fejtetőre borult. A járműben ketten utaztak, a mentők megfigyelésre kórházba szállították őket. Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság kiérkező egysége az áramtalanítását a helyszínelés után elvégezte, majd az autót csörlőberendezés segítségével a kerekeire visszaállította. A forgalom az érintett útszakaszon csak a műszaki mentés idejére lett leállítva.

Nyíregyházán, a Bor utcában egy lakóház előtt parkoló személygépkocsi égett teljes terjedelmében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy sugárral a gépjárművet eloltották. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezési oka vélelmezhetően elektromos meghibásodás.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280