Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 5:30

Két új tűzoltó segíti a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság munkáját

  • Közzétéve Helyi hírek

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ pénteken százhuszonhárom, frissen végzett tűzoltót bocsátott ki, közülük ketten Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szolgálnak majd.

IMG 4115

A moduláris képzésben résztvevő két új kollégának hétfőn délelőtt adta át a kinevezési okmányaikat a vezetői állomány jelenlétében Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

IMG 4101

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója február 15-ei hatállyal kinevezte határozatlan időre, hivatásos jogviszonyba – 1 év próbaidővel - tű. őrmester rendfokozatba Jaczkó Damjánt és Pósán Lászlót a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába, beosztott tűzoltó beosztásba. A kinevezési okmányokat a vezetői állomány jelenlétében Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át, aki megfogalmazta elvárásait, a feletteseinek pedig meghatározta, hogy segítsék elő a beilleszkedésüket az új kollégáknak.

IMG 4109

IMG 4111

Dóka Imre tű. főhadnagy, megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280