Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Ájult lánynak segített a szolgálaton kívüli tiszaadonyi mentős

Köszönő levelet kapott az Országos Mentőszolgálat, amelyben szülők fejezték ki hálájukat egy szolgálaton kívüli tiszaadonyi mentősnek az áldozatos munkájáért.

mentok1illusztráció: Országos Mentőszolgálat

„2018. április 13.-án 13.00 - 14.00 óra között lányunk, N. Zsófia rosszul lett a bevásárló központban. A testvére észrevette, hogy rosszul lett, de mire odalépett, Zsófi már a bevásárló kocsira támaszkodva az eszméletét vesztette.

Szerencsére egy szolgálaton kívüli mentős a helyszínen tartózkodott, aki azonnal odaugrott és elkezdte a segítségnyújtást. Közben már hívta is a mentőket, és próbálta a lányunkat eszméletre téríteni. A mentők kiérkezéséig vele maradt, továbbá segítette a mentősök munkáját is. Mint később megtudtuk, a mentős Toldi István volt, aki a tiszaadonyi Mentőállomás dolgozója. Odaadó, segítőkész és lelkiismeretes munkájáért szeretnénk ha valamilyen elismerésben részesítenék.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a szolgálatban lévő mentősöknek, a mentőszolgálatnak, és Toldi István mentősnek is. További sikeres munkát kívánunk!

Tisztelettel és köszönettel: N. Róbert és N.-né U. Edit szülők.”

forrás: Országos Mentőszolgálat

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280