Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 20:53

Teljes terjedelmében égett egy dízel üzemű személygépkocsi hétfőn este Nyíregyházán

  • Közzétéve Helyi hírek

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy dízel üzemű személygépkocsi hétfőn este Nyíregyházán, a Szélsőbokori úton.

katFotó©Bajusz István tű. százados, Nyíregyháza HTP

A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tüzet feltehetően elektromos meghibásodás okozhatta.


Elektromos vezetékek gyulladtak ki egy parkoló tehergépkocsiban hétfő délelőtt Nyírbátorban, a Kisszoros utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat, majd a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. 


Ötszáz négyzetméteren a száraz aljnövényzet égett hétfő délután Ópályi külterületén. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített harminc négyzetméteres melléképület hétfőn délután Mérken, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 


Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn este a 491-es számú főúton, a 20-as kilométernél, Fülesd és Mánd között. A balesetben senki nem sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

kat1

kat2

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280