Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Személygépkocsik ütköztek Mátészalka és Nyírcsaholy között - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Mátészalka és Nyírcsaholy között. A balesetben senki nem sérült meg.

tuz kallosemjen 019

A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. 


Az útpadkán megsüllyedt egy utasok nélküli autóbusz kedden délután Gávavencsellő és Tiszabercel között. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tűzoltódaru segítségével a buszt kibiztosították és csörlővel visszavontatták az útra. Személyi sérülés nem történt. 


Kigyulladt egy ötszáz négyzetméteres, faszerkezetű hodály kedden délután Kállósemjénben, a Batthyány utcában. A lángok másik két épületre is átterjedtek. A nyíregyházi, a baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos, valamint a helyi és a nagykállói önkéntes tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzoltók az épületből több nagy-értékű mezőgazdasági gépet is kihoztak, két pótkocsi és egy szerelés alatt álló traktor viszont bent égett. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a tűz oltását, amelyet az erős szél nehezített,személyi sérülés nem történt, az anyagi kár több millió forint.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280