Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Uszkán - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Teljes terjedelmében égett egy lakóház hétfőn délután Uszkán, a Fő utcában.

leégett uszka 006fotók: Fehérgyarmat Katasztrófavédelmi Őrs

A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tüzet feltehetően elektromos zárlat okozhatta. A ház lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.


Húsz köbméter letermelt farönk égett hétfőn délelőtt Sényő és Nyírpazony között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kitermelt akácfa kapott lángra Nyírbogát külterületén, a nyírbátori hivatásos tűzoltók egy gyors sugárral avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Vasúti talpfák izzottak hétfőn délután az újfehértói vasútállomáson. A város önkormányzati tűzoltói puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt.


Több helyen a száraz fű kapott lángra hétfőn napközben Szabolcs–Szatmár-Bereg megyében. Petneháza és Laskod között ötszáz méter hosszan az árokparton gyulladt meg az aljnövényzet, a baktalórántházi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseménynél még Dombrádon, a temető mögötti területen kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk, személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Kerékpárútra borult egy nyolcméteres nyárfa hétfőn délután Nyírcsászári és Nyírbátor között. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Hasonló eseménynél avatkoztak be a mátészalkai hivatásos tűzoltók is Ököritófülpösön, a Kossuth utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

leégett uszka 001

leégett uszka 002

leégett uszka 003

leégett uszka 004

leégett uszka 005

leégett uszka 007

leégett uszka 008

leégett uszka 009

leégett uszka 010

leégett uszka 011

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280