Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Kútba esett lovat mentettek Tyukodon - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Gyűrűs kútba esett egy ló csütörtök délután Tyukodon, a Bem utcában.

kut loillusztráció:Lánglovagok.hu

A helyi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók erőgép segítségével emelték ki a bajba jutott állatot, de a baleset során olyan sérüléseket szerzett, hogy nem lehetett rajta már segíteni. 


Kettétört egy nagyméretű fa csütörtök délután Nyíribronyban, a Fő utcában, ahol az ágak leszakítottak egy villanyvezetéket, majd az elektromos szikrától az aljnövényzet háromszáz négyzetméteren lángra lobbant. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, a vezeték kiszakaszolását követően egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a helyreállítás idején negyven fogyasztási helyen szünetelt átmenetileg az áramszolgáltatás. 


Úttestre dőlt fa akadályozta csütörtök délelőtt a közlekedést Baktalórántháza és Nyírjákó között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt. 


Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök este Bökönyben, a Kossuth Lajos utcában. A balesetben hárman könnyebben sérültek. Az egyik jármű egy állatszállító utánfutón egy hárommázsás tehenet vontatott, a haszonállat kisebb horzsolásokkal úszta meg a balesetet. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Dóka Imre tű. főhadnagy

megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280