Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Térségi gyereknap Tyukodon - 2018. június 8. (péntek)

  • Közzétéve Helyi hírek

Június 8-án egésznapos programra invitál minden érdeklődőt Tyukod. Az immár hagyománnyá vált térségi  gyereknapot idén is megrendezik.

Tyukod plakát

Ilyenkor a községen kivül a környező települések  iskolásai is meghívást kapnak az eseményre. Reggel 8 órakor már gyülekező lesz. A reggeli után a rendőrség tart technikai bemutatót, majd futball bajnokságot tartanak. Közben játékos feladatokon vehetnek részt a bátrabbak, ahol ügyességüket bizonyíthatják.  Délben mindenki megebédel, majd a pihenés helyett a Boldogpark programjai következnek, ahol buborékfújás, óriás twister várja a lelkes gyereksereget és Gabal Awad Jack műsora. A tiniknek és a felnőtteknek 15 órától Sihell Vanessza és Morvai Dani énekelnek, majd a Retró Disco dívája, Elek Icu lép színpadra. Őket a tyukodi Rezeda Népdalkör követi és a Porcsalmi harangjáték ígér színvonalas szórakoztatást. 19 óra 30 perckor Szabyest lép fel, ezzel zárul a hivatalos program.

A sokszínű programot Pongó Ottó tanárúr, Czibere József polgármester,  Feka János a Tyukodi Roma Önkormányzat elnöke és Pálócziné Belényesi Enikő szervezte, aki a helyi Közösségi ház vezetője. Az esemény támogatója Tyukod Önkormányzata, és az Emberi Hangon az Életért Egyesület.

Érdemes lesz Medárd napján az eső helyett Tyukodra figyelni. Látogassatok el minél többen, mert egy izgalmas, élménydús és feledhetetlen napot tölthetnek el az idelátogatók.  Várják a mulatni és táncolni vágyókat, mert a hangulat fantasztikus lesz.

Patak Gábor Gaba

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280