Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Művészeti oktatás -Táncgála Aranyosapátiban

  • Közzétéve Helyi hírek

Az Aranyosapáti Általános Iskola nagy hangsúlyt fektet a tanulók művészeti nevelésére, ezen belül is a néptánc oktatására.

tanc

2018.05.18-án táncosok léptek fel az iskola tanulói, tanárai és a megjelent szülők előtt. Az összefogódzott tánc, a ritmussal szabályozott egyszerre mozgás, az összetartozás élményét adja. Erre az élményre mindenkinek szüksége van, hogy el ne magányosodjon, ne érezze magát kirekesztve, hanem valahová tartozónak, ahol feladata van. Csodálatos látni, amikor valaki a csoportból felszabadulttá válik, nem a lépésekre koncentrál már, hanem élvezettel a táncol.

tanc3

Azt olvastam valahol, hogy: A tánchoz nem szükséges a tehetség. A ritmus mindenkiben benne él, csak van, akiben jobban elbújt. Az Almafa Alapfokú Művészeti Iskola megtartotta évadzáró gáláját néptánc tánc tanszakon. A gyerekek széles mosollyal mutatták be, mivel készültek , a sikerük pedig elsöprő volt. A kis táncosok a tornateremben mutatták be, mennyit fejlődtek a tanév során. A szülők, barátok, testvérek és a felkészítő tanár :Majoros Angéla együtt izgultak, hogy a bemutató minél jobban sikerüljön.

tanc2

Fellépőink igazán büszkék lehetnek magukra, nagyon színes és színvonalas produkciókat láthattunk tőlük. Mi, az iskola nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra. Köszönjük Majoros Angéla tanárnőnek az éves munkáját.

Benkő Zsigmondné

tanc1

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280