MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Összefogásból fejlesztették a Nagyvarsányi Óvoda játszóterét

  • Közzétéve Helyi hírek

"Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel a Krisztus Jézusban." (Fil.4:19)

Nagyvarsany

Nagy hálával köszönöm Istennek, hogy a 2018. február 9-én, a Nagyvarsányi Református Általános Iskola és Óvodában megtartott Óvodai Jótékonysági Estjének bevételét, a gyerekek nagy örömére, kinti udvari játékokra és benti öltözőszekrényekre tudtunk fordítni.

Nagyvarsany0

A kicsiknek az első udvarra egy 12m2 babaházat készíttettünk, megújult a homokozó és örömmel vettük a fenntartó Nagyvarsányi Református Egyházközség Presbitériumának a döntését, mi szerint a gyerekek udvarát, a parókia udvar területéből 50 m2 növelhettük.

Nagyvarsany3

A nagyobbak egy mérleghintát, valamint egy tornyos óriáscsúszdát kaptak.

Nagyvarsany6

Szépítettük óvodánk udvarát a már meglévő gumiabroncsok színesre festésével, mesefigurák kialakításával gumiabroncsból. Színesebbé tettük virágokkal, évelő zöld növényekkel, facsemetével.

Nagyvarsany2

Óvodánk belső terét is sikerült megszépíteni a gyerekek részére készíttetett 60 személyes öltözőszekrénnyel.

Nagyvarsany1

Köszönöm minden vállalkozóknak, magánszemélynek, aki segített terveink megvalósításában. Pl. kedvezményekkel (udvari játékok, bútorlap, zöld növények), a játékok szállításában vagy úgy, hogy munkáját adta segítségként.

Köszönetemet fejezem ki Szilágyiné Topolánszky Tünde Igazgató Nőnek, az Óvó néniknek, Dadus néniknek és nem utolsó sorban Kelemen Péter István intézményi gondnoknak segítségükért, munkájukért.

Nagyvarsany7

"Adjatok hálát az Úrnak, mert jó, mert örökké tart szeretete!" (Zsolt.107:1)

Topolánszky Judit, szülő

Nagyvarsany4

Nagyvarsany5

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280