Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 12:36

Civil kezdeményezés a vasúti és buszközlekedés összehangolására

  • Közzétéve Helyi hírek

A Mátészalkaleaks csoport már három éve foglalkozik Mátészalka és környékének közügyeivel. Az egyszerű polgárokból, főképp mátészalkai és környékbeli gyári munkásokból álló társaság fő specialitása a közösségi közlekedési problémákkal kapcsolatos ügyek megoldása a közösségszervezés módszerével.

vonat busz1illusztráció!

Most nem kisebb célt tűztek ki maguk elé mint azt, hogy még a busz és vasúti menetrendek decemberi életbe lépése előtt fel akarják tárni Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közösségi közlekedési problémáit, és amennyire csak lehetséges, szeretnék ha összehangolnák a vasúti és buszközlekedést az ezért a területért felelős közlekedési szakemberek. Így még inkább alkalmazkodhatna az utasok igényeihez a menetrend, valamint a közlekedési szolgáltatók is megkímélhetnék magukat az utasok év közben előterjesztett menetrend módosítási kérelmeitől.

Amennyiben az olvasóknak tudomása van olyan menetrendi problémáról amelyet fel akarnak vetni, írjanak e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és a csoport tagjai beküldött javaslatokat ismertetni fogják a 2018.május 28-i debreceni, Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Irodával lefolytatandó egyeztetésen.

Mátészalkaleaks csoport

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280