Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

A ház udvarán gyullad ki a benzines autó - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Lakóház udvarán gyulladt ki és teljes terjedelmében égett egy benzin üzemű személygépkocsi péntek reggel Kemecsén, az Arany János utcában.

kemecse1

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

kemecse

kemecse2


Hulladéktárolóban lévő szemét gyulladt meg péntek reggel Nagyecseden, a Zöldfa utcában. A helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 


Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt a 36-os számú főúton, a 27-es kilométernél, Tiszavasvári közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították.


Kisteherautó és autóbusz ütközött össze a 4-es számú főúton, Komoró közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 


Vágástéri hulladék és a száraz aljnövényzet gyulladt meg öthektáros területen foltokban csütörtök délelőtt Kállósemjén és Nagykálló között. A nyíregyházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Ötven négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtökön Tímár és Szabolcs között, itt a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 


Kigyulladt egy hulladék megsemmisítésére szolgáló bálázó gép csütörtök délután Nyíregyházán, a Tünde utca egyik telephelyén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépből az izzó papírhulladékot kéziszerszámok segítségével eltávolították, valamint két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 


Csőtörés következtében nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy nyíregyházi társasház pincéjében csütörtök délelőtt, a Vay Ádám körúton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vízoszlopot. Személyi sérülés nem történt. 

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280