MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 13:06

Pályázat segíti a Zajta Idősek klubja épületének felújítása

  • Közzétéve Helyi hírek

Zajta Község Önkormányzata európai uniós támogatással a TOP-4.2.1-15- kódszámú, „Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése” tárgyú felhívás keretében nyert pályázatot.

zajta

A projekt a Területfejlesztési Operatív Program keretében 35,60 millió forintos vissza nem térítendő támogatással valósult meg. A projekt által Zajta községben az Idősek klubja épületének teljes felújítása és az ellátáshoz kapcsolódó bútorbeszerzés valósult meg.

A TOP-4.2.1-15-SB1-2016-00008 azonosítószámú projekt Zajta településen valósult meg, „Idősek klubja felújítása Zajta községben” címmel. A megvalósításáért a pályázó, Zajta Község Önkormányzata felelős. A projekt megvalósítási időszaka: 2017. 09. 01. – 2018. 08. 31.

A beruházás eredményeképpen kiegyenlítődtek, javultak a területi különbségek. A fejlesztéssel sikerült elérnünk a településen ellátottak és a település teljes lakossága érdekében az egyetlen intézményünk minőségi és szakmai fejlődését. A projekt célja illeszkedett a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program céljaihoz, mely szerint kiemelten fontos a helyi szinten elérhető, megfizethető, fenntartható és magas színvonalú önkormányzati közszolgáltatások biztosítása, különösképpen az egészségügyi és a szociális alapszolgáltatás területén, megteremtve a szolgáltatásnyújtás megfelelő infrastrukturális feltételeit. A projektben az Idősek klubja épülete teljes felújítása és energetikai korszerűsítése valósult meg. Továbbá a projektben az alábbi bútorok kerültek beszerzésre: - 8 db ágyneműtartós ágy falvédővel, - 6 db ruhásszekrény, - 1 db konyhai szekrénysor, - 3 garnitúra ebédlőasztal, székekkel. A bútorbeszerzés az intézmény alapfeladatát szolgálja, teljes mértékben, összhangban van a szakmai programmal.

A projekttel kapcsolatos információkat megtalálják a www.zajta.hu oldalon

infoblokk

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280