Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Munkavégzés közben vágtak át egy gázvezetéket Ópályiban - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Munkavégzés közben vágtak át egy lakossági gázvezetéket kedden délelőtt Ópályiban, a Rajk László utcában.

gazomlesillusztráció!

A mátészalkai hivatásos tűzoltók a sérült vezetéket elszorították és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A mátészalkai iparbiztonsági felügyelő káreseti helyszíni szemlét végzett.

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották kedden a tűzoltókat

A vasúti töltés mentén nyolcszáz méter hosszan gyulladt meg a száraz aljnövényzet kedden délután Tiszabezdéden, az Arany János utca közelében. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat.

Öthektáros területen foltokban a száraz fű és vágástéri hulladék gyulladt meg a délutáni órákban Nyírbátor és Nyírbogát között. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Szintén ekkora területen kellett a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltóknak beavatkozniuk Kótaj külterületén, a Kert utca közelében, ahol öt vízsugárral és kéziszerszámok segítségével határolták körbe a területet, majd oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Vasúti fénysorompónak ütközött kedden délután egy személygépkocsi Tiszavasváriban, a Nánási úti átjáróban. A balesetben ketten sérültek meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280