Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Megújul Fehérgyarmat könyvtára - Sajtóközlemény

  • Közzétéve Helyi hírek

Fehérgyarmat Város Önkormányzata támogatást nyert „Fehérgyarmati könyvtár tanulást segítő tereinek kialakítása és felújítása” címmel.

eloadoteremillusztráció!

Az EFOP-4.1.8-16-2017-00163 számú, 59.482.500 Ft támogatási összegű projekt célja a könyvtári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztése.

A projekt keretében a Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár régi épületében (4900 Fehérgyarmat, Kossuth tér 38.) 2 db oktatóterem, 1 db táncterem, valamint női és férfi öltöző kerül kialakításra. Ezen kívül beszerzése kerülnek a helyiségek használatához szükséges eszközök (székek, asztalok, vetítővászon, tábla, stb.).

A fejlesztést követően az épület alkalmas lesz képzések, kreatív foglalkozások, kulturális és hagyományőrző programok megrendezésére, valamint tánc oktatására. Ezen programok hozzájárulnak az egész életen át tartó tanuláshoz és a közösségfejlesztéshez.

A projekt fenntartási időszakában lehetővé válik a továbbtanuláshoz és a munkaerő-piaci részvételhez szükséges képzések elsajátítása, figyelembe véve a gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodást.

A program tervezett fizikai befejezése 2019.03.31.

project01

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280